zakelijke zon-thermische installatie

Zon-thermische installatie
voor uw bedrijf

Gebruikt u veel warm water, bijvoorbeeld tijdens het spoelen in de keuken, het verwarmen van een compleet kantoorpand of in de productie van uw goederen, dan kunt u erop rekenen dat u aanzienlijk meer energie gebruikt voor warm water dan u denkt.

Wij leggen u graag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit! Wij willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten!

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennis maken!

Zon-thermische installatie

Zon-thermische installaties worden bij steeds meer woningen gebruikt, maar ook voor bedrijfspanden bieden zij bijzonder sterke oplossingen. Heeft u een groter pand dat volledig verwarmd moet worden of heeft u heet water nodig in grotere hoeveelheden, bijvoorbeeld omdat er veel warm water gebruikt wordt binnen de productieprocessen of reiniging van de hallen? Dan is een zon-thermische installatie zeer waarschijnlijk een uitkomst voor u. U kunt kiezen voor een kleinere zonneboiler, maar bij ons kunt u ook veel grotere zon-thermische installaties vinden waarmee warm water in veel grotere hoeveelheden geproduceerd kan worden.

Aangezien dit een redelijk ingewikkeld proces is met verschillende delen die samen moeten werken, is het verstandig om altijd te kiezen voor kwalitatieve producten.

Panther Energy gebruikt uitsluitend A-merken met een sterk rendement en een lange levensduur. Daarmee kunnen we garanderen dat u met onze zon-thermische installaties altijd kiest voor de beste kwaliteit en optimaal gemak, want wij installeren alles voor u.

Waarom kiest u voor zon-thermische installatie in uw bedrijf?

Warm water is vanzelfsprekend in onze maatschappij. We draaien de kraan of radiatorknop open en er komt warm water aan. Het is echter wel zo dat dit warme water niet zelf warm wordt. Het moet opgewarmd worden en dit kost energie. Gebruikt u veel warm water, bijvoorbeeld tijdens het spoelen in de keuken, het verwarmen van een compleet kantoorpand of in de productie van uw goederen, dan kunt u erop rekenen dat u aanzienlijk meer energie gebruikt voor warm water dan u denkt.

Met een zon-thermische installatie is dat verleden tijd. De zon-thermische installatie zorgt namelijk voor de verwarming van het water en heeft daar uitsluitend zonlicht voor nodig. Het systeem zorgt ervoor dat het water opgewarmd wordt en direct gebruikt kan worden; ook als tapwater.

Welk systeem het beste bij u past, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de vraag naar warm water, het budget dat u heeft en de overige manieren van verduurzaming die u in wilt zetten binnen uw onderneming. Wij kijken graag met u mee om de beste optie te vinden voor uw bedrijf. U kunt zelf bij ons langskomen, of uw interesse laten weten op de website zodat wij bij u langs kunnen komen op locatie om een aanbeveling op maat te doen zodat u direct weet wat de beste zon-thermische installatie voor uw bedrijf zou kunnen zijn.

zakelijke zon-thermische installatie

Waarom kiest u voor ons?

Een zon-thermische installatie is een investering voor uw bedrijf. Het is uiteindelijk de bedoeling dat deze investering zichzelf terugverdient. Dat is alleen mogelijk wanneer de kwaliteit, levensduur en het rendement van de installatie goed zijn. Wij werken daarom alleen met de beste merken en geven u altijd advies op maat, zodat u precies weet wat de opties en mogelijkheden zijn. Ook overleggen we graag met u, zodat we de installatie kunnen plaatsen op het moment dat het u uitkomt. En uiteraard kunt u erop rekenen dat alles tot in de puntjes geregeld is; wanneer wij vertrekken, werkt het systeem perfect zodat u het direct kunt gebruiken.

Bent u op zoek naar een zon-thermische installatie voor uw bedrijf?

Wilt u een zonneboiler laten installeren of juist een veel grotere zon-thermische installatie zodat heel het pand gemakkelijk en goedkoop verwarmd kan worden? Dan neemt u contact met ons op. Wij kijken graag persoonlijk samen met u naar de mogelijkheden. U kunt op afspraak gewoon bij ons op de koffie komen, zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij aanbieden. Bij Panther Energy kunt u terecht voor alle aanpassingen die te maken hebben met verduurzaming van uw onderneming. Van kleinschalig tot bijzonder groot.

Kiest u voor Panther Energy Zakelijk, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen waar de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerste zelf een kijken, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.