zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen laten installeren

Zonnepanelen rendabel laten installeren begint bij deskundig advies. Bent u groot zakelijk verbruiker of een sportvereniging? Panther energy B.V. voorziet u van passend advies.

Slecht rendement wordt niet alleen veroorzaakt door verkeerde materiaalkeuzes, maar ook door ondeskundig advies. Bijvoorbeeld zonnepanelen in de schaduw van een schoorsteen of dakkapel leggen, of op een dak dat slecht is georiënteerd richting de zon. We willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten.

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennis maken!

Verduurzamen

Besparing door zonnepanelen

Verduurzamen staat hoog op de gemiddelde zakelijke agenda. Besparen op de energiekosten én tegelijkertijd meer oog voor het milieu. Enerzijds omdat de moderne onderneming nou eenmaal de voortrekkersrol speelt, anderzijds omdat dit een geweldige manier is om meer klanten aan te trekken.

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw onderneming, dan belandt u al snel in een doolhof met uiteenlopende mogelijkheden. Welke zonnepanelen zijn het beste voor uw onderneming en wie schakelt u in om de panelen te laten installeren zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft?

Kiest u voor Panther Energy, dan kiest u altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk zonnepanelen en regelen de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerst zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom kiest u voor zonnepanelen op uw dak?

Veel ondernemingen zijn hard aan het werk met het optimaliseren van de werksituatie en de gezondheid van de onderneming. Een groot deel van het bedrijf blijft daarbij volledig onbenut. Het dak van uw onderneming is vaak groot en leent zich prima voor het plaatsen van zonnepanelen. Zeker bij ondernemingen waarin veel energie gebruikt wordt, kan dit zorgen voor een flinke besparing. Vergist u zich echter vooral niet; ook met het plaatsen van een aantal zonnepanelen op uw pand kunt u op de kosten besparen en zich een groener imago aanmeten.

Met zonnepanelen zorgt u ervoor dat uw bedrijf duurzamer wordt, de maandelijkse lasten lager worden en u bereidt uw bedrijf voor op de toekomst. Overweegt u bijvoorbeeld een elektrisch wagenpark aan te schaffen binnen een aantal jaar, dan zijn zonnepanelen op het dak van uw bedrijf dé manier om ervoor te zorgen dat de auto’s ook gewoon groen geladen kunnen worden.

Daarnaast kunt u vaak gebruikmaken van tal van voordelen wanneer u kiest voor zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Aangezien dit afhankelijk is van uw bedrijf en het moment waarop u de zonnepanelen wilt laten installeren, kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we u persoonlijk advies kunnen geven over de voordelen waar u gebruik van kunt maken.

zakelijke zonnepanelen

Waarom kiest u voor onze zonnepanelen?

Wanneer u zonnepanelen wilt laten installeren op uw bedrijfspand, dan is het belangrijk dat u kiest voor de beste kwaliteit; het is immers wel de bedoeling dat de zonnepanelen én het systeem jarenlang meegaan zonder problemen. Tegelijkertijd wilt u de beste service; zo moet uw bedrijf niet stil komen te liggen vanwege de installatie van de zonnepanelen. U wilt gewoon direct inzicht hebben in de opbrengsten van de zonnepanelen, om te zien wat het eigenlijke rendement van de zonnepanelen is (ook omdat het gewoon leuk is om de cijfers en statistieken te vergelijken en bij te houden).

Kiest u voor ons wanneer u zonnepanelen voor uw onderneming laat installeren, dan kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit én snelle service op maat. Zo kunt u gewoon bij ons langskomen om te kijken wat we u kunnen bieden en kunnen we samen de mogelijkheden doornemen onder het genot van een kop koffie.

Kiest u ook voor onze zonnepanelen?

Veel ondernemers gingen u al voor en kozen voor onze zonnepanelen. Wilt u meer weten over de opties die wij bieden, inclusief complete oplossingen voor ondernemers? Neemt u dan vooral eens contact met ons op zodat wij u direct persoonlijk kunnen laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Panther Energy vindt u alles wat u nodig heeft voor het verduurzamen van uw onderneming.

Salderen

Saldering, zoals opgenomen in de Elektriciteitswet van 1998, is eenvoudig gezegd het terug leveren van stroom aan de energieleverancier tegen een bepaalde vergoeding. Uw energierekening vermeld het aantal kWh dat u hebt verbruikt. Maar doordat u zonnepanelen hebt zijn er periodes dat u meer energie levert dan dat u zelf verbruikt. Deze opgewekte energie gaat niet verloren, dit kan worden terug geleverd aan het net. Uw elektriciteit wordt geregistreerd bij uw energieleverancier. Van uw verbruikte stroom in kWh wordt als vergoeding de energie die u terug hebt geleverd aan het stroomnet afgetrokken. De naam van deze som wordt salderen genoemd. Daarmee scheelt dit in de kosten van uw energierekening.

Veldopstelling panelen

Uitermate geschikt voor agrarisch terrein

Zonnepanelen in een veldopstelling zijn een ideale oplossing als er op het dak niet voldoende ruimte is om zonnepanelen te plaatsen of het esthetischer is om ze uit het zicht te hebben. Ook wanneer u meer energie wil opwekken dan de tuimte op het dak toelaat, biedt een veldopstelling mogelijk uitkomst. Frequent wordt er een combinatie van beide gemaakt.

Voor een duurzame opstelling is het noodzakelijk voldoende aandacht te besteden aan de constructie en de bevestiging. Panther Energy B.V. biedt verschillende veldopstellingen in samenwerking met een aantal partners en leveranciers. Alle constructies zijn universeel, elk zonnepaneel kan er op bevestigd worden.

Kiest u voor Panther Energy Zakelijk, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen waar de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerste zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.