zakelijke laadpaal

Zakelijke laadpaal aanschaffen en installeren 

Een eigen, zakelijke laadpaal bij uw onderneming is een uitkomst voor het laden van uw eigen elektrische auto(‘s) en is daarnaast een goed gebaar in de richting van uw werknemers, partners en klanten die hun elektrisch voertuig kunnen laden wanneer zij bij u parkeren.

Wij leggen u graag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit! Wij willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten.

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennis maken!

zakelijke laadpaal aanschaffen

Laadpaal aanschaffen 

Elektrisch rijden is flink in opmars. Grote kans dat uw onderneming al een elektrisch voertuig op naam heeft staan, of dat u werknemers heeft met een elektrische auto of een plug-in hybride. Bij elektrisch rijden hoort ook elektrisch laden. Een eigen, zakelijke laadpaal bij uw onderneming is een uitkomst voor het laden van uw eigen elektrische auto(‘s) en is daarnaast een goed gebaar in de richting van uw werknemers, partners en klanten die hun elektrisch voertuig kunnen laden wanneer zij bij u parkeren. U kunt de laadpaal daarnaast ook gebruiken om mensen van buitenaf te laten laden, eventueel zelfs tegen betaling.

Het kiezen van de juiste laadpaal is belangrijk. Daarnaast is het goed om na te denken over de laadkabels die u aanbiedt, of dat u ervan uit gaat dat de mensen deze zelf bij zich hebben. Panther Energy verzorgt graag de installatie van de laadpalen bij uw bedrijf. Daarvoor gaan we eerst met u in gesprek om te bepalen wat u precies nodig heeft en hoe we u het beste kunnen helpen binnen uw budget. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht over het koppelen van de laadpaal met een zonnepaneel op het dak van uw onderneming?

Waarom kiest u voor een zakelijke laadpaal?

Een zakelijke laadpaal is meer dan alleen de mogelijkheid om zelf uw elektrisch voertuig te laden. Uiteraard is dat een praktisch voordeel, aangezien uw zakelijke auto waarschijnlijk veel tijd doorbrengt op de parkeerplaats van uw bedrijf, maar het beeld is groter. Wanneer u een laadpaal voor elektrische auto’s heeft, laat u duidelijk aan uw bezoekers zien dat u denkt aan de belangen en behoeften van de klant. Ook laat u zien dat uw bedrijf met de tijd meegaat; een duurzaam en groen karakter is niet alleen belangrijk vanwege de voortrekkersrol die ondernemers hebben, het is ook een uithangbord om klanten mee binnen te halen.

Heeft u daarnaast meerdere werknemers die een elektrische auto hebben? Dan helpt u deze mensen op een handige manier. Ten eerste omdat zij met een volledig geladen accu naar huis kunnen rijden; anderzijds hoeven zij de auto vaak niet meer thuis te laden omdat deze op het werk al heeft kunnen laden.

zakelijke laadpaal

Waar moet u op letten bij het kiezen van een zakelijke laadpaal?

Bij het laten installeren van een zakelijke laadpaal is het belangrijk dat u kiest voor het juiste systeem. U moet namelijk het verbruik af kunnen lezen en een maandelijkse rapportage op kunnen maken. Wilt u bepaalde werknemers kunnen laten laden, en eventueel kosten in rekening brengen voor bezoekers en partners?

Dan is een systeem met pasjes of codes het makkelijkst, omdat u dan per gebruiker kunt zien hoeveel er gebruikt is, waarna u een rekening op kunt maken.

Daarnaast wilt u uiteraard ook nog een betrouwbaar systeem, dat makkelijk jarenlang meegaat en waar de juiste aansluiting op geïnstalleerd zijn, zodat iedereen de laadpaal ook daadwerkelijk kan gebruiken. Bij Panther Energy letten we altijd op de punten die belangrijk zijn voor onze klanten, zodat u optimaal kunt profiteren en nergens omkijken naar heeft.

Kiest u voor onze zakelijke laadpalen? 

Bent u op zoek naar een zakelijke laadpaal of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Neemt u dan vooral eens contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de situatie, de wensen en het budget, zodat we altijd advies op maat kunnen geven en direct een offerte op kunnen stellen indien gewenst. Bij Panther Energy kunt u altijd terecht wanneer verduurzamen hoog op uw lijst met prioriteiten staat, of wanneer u graag meer wilt weten over de mogelijkheden om een zakelijke laadpaal aan te bieden.

Kiest u voor Panther Energy Zakelijk, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen waar nodig de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerst zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.