pagina zakelijk
zonnepanelen zakelijk
zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen

zon-thermische installatie zakelijk
zakelijke zon-thermische installatie

Zonthermisch

stroomopslag zakelijk
zakelijke stroomopslag

Stroomopslag

laadpalen zakelijk
zakelijke laadpaal

Laadpaal

Kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice!

Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten ons aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij leggen u gaag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit! Wij stoppen graag positieve energy in goede relaties.

Service Totaalpakket Panther energy B.V.

Schouw op locatie

Deskundig advies

Installatie

Monitoring

zakelijke laadpaal kopen voordelen

Subsidie aanvraag ondersteuning

Zonnepanelen

Verduurzamen staat hoog op de gemiddelde zakelijke agenda. U bespaard op de energiekosten met tegelijkertijd meer oog voor het milieu. Bent u op zoek naar zonnepanelen? Wilt u vrijblijvend advies welke panelen het beste bij uw onderneming passen en er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben?

Laat het ons weten, wij helpen u er graag bij!

Zon-thermisch

Zon-thermische installatie worden bij steeds meer bedrijfspanden gebruikt. De ideale oplossing voor grote bedrijfspanden en in productie ruimtes waar veel warm water gebruikt wordt. Denk aan productieprocessen en het reinigen van bedrijfshallen. Bent u op zoek naar grote zon-thermische installaties? Laat het ons weten en wij komen graag op locatie voor het beste advies.

stroomopslag zakelijk

Stroomopslag

Met de juiste stroomopslag kunt u de opslag vol laten lopen op het moment dat de zon flink schijnt, Om vervolgens de energie te gebruiken wanneer u de stroom nodig heeft. Stroom opslag zijn er in vele soorten en maten. Wij kijken graag persoonlijk met u naar de situatie om u vervolgens een vrijblijvende aanbeveling te doen.

Bent u ook benieuwd naar de stroomopslag mogelijkheden en wat dit voor uw organisatie kan beteken?

Laadpaal

Het kiezen van de juiste laadpaal is belangrijk. Is deze voorzien van laadkabels of gaat u er vanuit dat mensen deze zelf bij zich hebben. Panther Energy levert graag de juiste laadpaal en zorgt uiteraard voor een goede installatie. Wij denken ook verder; hoe mooi is het om uw laadpaal te koppelen aan een zonnepaneel op het dak van uw onderneming?

Panther Energie is de specialist als het gaat om de juiste inzet van laadpalen. Wij komen graag op locatie voor het juiste advies en het installeren van een laadpaal.

Warmtepomp

All-electric warmtepomp Een all-electric warmtepomp is een volledig elektrische manier om zowel lucht als tapwater te verwarmen. Een gedeelte van de warmtepomp wordt buiten geplaatst om lucht op te vangen. De opgevangen lucht komt in de warmtepomp langs een gesloten systeem met koudemiddel. Door dit koudemiddel kookt het in het systeem. De warmtepomp blijft zelfs werken tot -25 graden! Tijdens het koken komt er stoom en gasvorming vrij. De warmte die hierbij vrijkomt verwarmt het water. Dit warme water kan u afnemen als tapwater, maar ook gebruiken om uw huis te verwarmen.

stroomopslag zakelijk

Kiest u voor Panther Energy Zakelijk, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merken en regelen de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerst zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.