besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen voor op uw dak,

ga aan de slag met zonne-energie

Een rendabele installatie begint bij deskundig advies. Panther Energy B.V. voorziet u van passend advies, kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice!

Slecht rendement wordt niet alleen veroorzaakt door verkeerde materiaalkeuzes, maar ook door ondeskundig advies. Bijvoorbeeld zonnepanelen in de schaduw van een schoorsteen of dakkapel leggen, of op een dak dat slecht is georiënteerd richting de zon. Wij willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten.

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennis maken!

Zonnepanelen

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor zonne-energie. Wilt u besparen op de energierekening, dan komen zonnepanelen vaak al snel op de agenda te staan. Vindt u duurzaamheid belangrijk, of wilt u gewoon een bepaalde mate van autonomie opzetten, dan is zelf energie opwekken een goede manier om te beginnen. Veel van onze klanten kiezen voor zonnepanelen omdat zij de maandelijkse lasten willen verlagen en omdat zij meer gemak in hun woning willen. Panther Energy staat klaar om elke klant te helpen met service op maat. Wij helpen u niet alleen met het vinden van de juiste zonnepanelen, ook voor installatie en vragen achteraf kunt u altijd bij ons terecht, zodat we het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte op maat ontvangen die past bij uw situatie? Neemt u dan vooral contact met ons op of komt u gewoon even bij ons langs zodat we u direct kunnen laten zien wat wij voor u kunnen doen en met welke producten wij werken.

Waarom kiest u voor zonnepanelen?

De energieprijzen stijgen alleen maar verder, waarmee ook de maandelijkse lasten toe blijven nemen. Een goede manier om hier een eind aan te maken, is het laten installeren van zonnepanelen. Op die manier wekt uw woning zelf de stroom op die nodig is. Met de juiste stroomopslag is het daarnaast mogelijk om direct een reserve op te bouwen. Zonnepanelen zorgen niet alleen voor lagere maandlasten; het draagt ook bij aan de duurzaamheid. Groene stroom is immers het toekomststreven en veel groener dan zelf stroom opwekken uit zonne-energie wordt het niet.

Daarnaast hebben wij gezien dat steeds meer klanten kiezen voor een elektrische auto. Wilt u zeker weten dat de elektrische auto optimaal én groen geladen kan worden, dan zijn zonnepanelen de ideale oplossing. Zeker wanneer u ook kiest voor een laadpaal van ons, die wij direct kunnen koppelen aan de zonnepanelen.

Wanneer wij vertrekken, heeft u een compleet werkend systeem waar u voorlopig geen omkijken naar heeft. Wilt u het periodiek onderhoud ook door ons laten regelen? Laat ons dit dan vooral even weten.

besparen met zonnepanelen

Waarom kiest u voor Panther Energy?

Wanneer u voor zonnepanelen van Panther Energy kiest, dan weet u zeker dat u altijd kunt profiteren van de beste prijs-kwaliteitverhouding, samen met de beste service en optimaal gemak. Wij bieden altijd service op maat aan, waarbij we rekening houden met uw wensen, budget en situatie.

Al onze panelen zijn geschikt voor elk dak type.

Van schuin tot plat.

Wilt u uw complete woning verduurzamen, zonnepanelen laten installeren of bijvoorbeeld alleen een zonneboiler kiezen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Kiest u voor onze zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen en wilt u zeker weten dat u kiest voor de beste service én kwaliteit, inclusief scherpe prijzen? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder door eerst te kijken naar uw woning en de energievraag, zodat we daarna direct een aanbod op maat kunnen doen. Met onze zonnepanelen heeft u de aankomende jaren altijd genoeg energie in huis; zelfs wanneer er elektrische auto’s geladen moeten worden. Verduurzamen van uw woning? Dat doet u samen met de experts van Panther Energy!

Salderen

Saldering, zoals opgenomen in de Elektriciteitswet van 1998, is eenvoudig gezegd het terug leveren van stroom aan de energieleverancier tegen een bepaalde vergoeding. Uw energierekening vermeld het aantal kWh dat u hebt verbruikt. Maar doordat u zonnepanelen hebt zijn er periodes dat u meer energie levert dan dat u zelf verbruikt.

Deze opgewekte energie gaat niet verloren, dit kan worden terug geleverd aan het net. Uw elektriciteit wordt geregistreerd bij uw energieleverancier. Van uw verbruikte stroom in kWh wordt als vergoeding de energie die u terug hebt geleverd aan het stroomnet afgetrokken. De naam van deze som wordt salderen genoemd. Daarmee scheelt dit in de kosten van uw energierekening.

Veldopstelling panelen – Uitermate geschikt voor buitengebied

Zonnepanelen in een veldopstelling zijn een ideale oplossing als er op het dak niet voldoende ruimte is om zonnepanelen te plaatsen of het esthetischer is om ze uit het zicht te hebben. Ook wanneer u meer energie wil opwekken dan de ruimte op het dak toelaat, biedt een veldopstelling mogelijk uitkomst. Voor een duurzame opstelling is het noodzakelijk voldoende aandacht te besteden aan de constructie en de bevestiging. Panther Energy B.V. biedt verschillende veldopstellingen in samenwerking met een aantal partners en leveranciers. Alle constructies zijn universeel, elk zonnepaneel kan er op bevestigd worden.

Kiest u voor Panther Energy, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerst zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.