zon-thermisch verwarmen

Zon-thermische installatie voor verwarming of tapwater in uw woning

Zon-thermische energie is milieuvriendelijk en zeer efficiënt. U kunt de energie van de zon omzetten naar warmte voor bijvoorbeeld de verwarming en al het warm watergebruik in uw huis. Benieuwd wat de mogelijkheden van een zon-thermische installatie voor u zijn?

Wij leggen u graag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit! Wij willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten.

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennis maken!

panther_energy_besparing_zon-thermisch

Zon-thermisch systeem

Zon-thermische oplossingen zijn op dit moment bijzonder populair. U kunt hierbij denken aan het laten plaatsen van een zonneboiler, om zo een van de grootste energieverbruikers in huis te vervangen door een groene oplossing. Ook zijn er grotere zon-thermische oplossingen waarmee u een complete woning kunt verwarmen, of een rijtjeshuis van warm tapwater kunt voorzien. Welk zon-thermisch systeem het beste bij u past, dat is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de vraag naar warm water en waar u warm water nodig heeft. Bij het verwarmen van tapwater kunt u volstaan met een kleiner systeem. Wilt u ook de complete verwarming van uw woning zon-thermisch geregeld hebben, dan heeft u een installatie nodig met meer capaciteit.

Wilt u meer weten over zon-thermische oplossingen voor uw woning of heeft u nu al een product op het oog en wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen, zodat u direct de mogelijkheden kunt vergelijken? Neemt u dan contact met ons op of kom gewoon eens bij ons langs om te zien wat wij u aan kunnen bieden.

Waarom kiest u voor een zon-thermische installatie?

Het verwarmen van water kost veel energie. Sterker nog, de kans is aanzienlijk dat het verwarmen van water een enorm deel van de energievraag in uw woning beslaat. Op het moment dat u de energiekosten terug wilt brengen of wilt verduurzamen, is het daarom slim om eens te kijken naar dat warme water in uw woning. Wanneer het water verwarmd kan worden door de zon, valt een groot deel van het energieverbruik namelijk al weg. Alleen al met een zonneboiler bespaart u flink op de kosten en neemt het aandeel van energie uit hernieuwbare bronnen flink toe in uw woning.

Met een grotere zon-thermische installatie kunt u zelfs uw woning verwarmen. Op die manier wordt al het warme water in uw woning verzorgt door zonne-energie optimaal in te zetten. Praktisch wanneer het gaat om de maandelijkse kosten, het duurzame karakter van uw woning en zelfs voor de waarde van uw huis is het goed om duurzame energie een grote rol te geven.

zon-thermisch verwarmen

Waarom kiest u voor onze systemen?

Wanneer u op zoek gaat naar zon-thermische installaties, ziet u al redelijk snel dat er veel mogelijkheden zijn met verschillende prijzen. Bij Panther Energy gebruiken we alleen de apparaten en installaties met de beste kwaliteit. Idealiter komen wij bij uw woning, installeren we alles en kunt u vervolgens jarenlang profiteren van de zon-thermische installatie, met minimaal onderhoud. Dat is waar wij ons graag hard voor maken. Wilt u optimaal gemak én wilt u zeker weten dat u de beste kwaliteit kiest tegen aantrekkelijke tarieven, dan kiest u voor ons.

Wij kijken altijd graag met u mee naar een oplossing op maat. Dan kan een zon-thermische installatie zijn, maar ook voor grotere projecten kunt u ons altijd inschakelen. Wilt u duurzamer wonen en zeker weten dat u de beste mogelijkheden onder ogen krijgt, dan neemt u gewoon contact met ons op.

Kiest u voor onze zon-thermische installaties?

Wilt u het warm water laten verzorgen door zonne-energie te gebruiken? Dan zijn er verschillende opties, van een kleine zonneboiler voor kleinere huishoudens tot complete zon-thermische installaties die een heel pand kunnen verwarmen zonder te veel moeite. U bespaart hiermee niet alleen op de kosten, u draagt ook bij aan een beter milieu én meer comfort in uw woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct van ons weten welke installatie het beste past bij de eisen die u heeft? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op of u komt gewoon bij ons langs zodat we u direct persoonlijk kunnen laten weten wat wij voor u kunnen doen en aan welke prijs u hierbij kunt denken.

Kiest u voor Panther Energy, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen waar de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerste zelf een kijken, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.