optimale stroomopslag

Stroomopslag in uw woning tot in de puntjes geregeld

Stroomopslag speelt een grotere rol dan vaak gedacht wordt. De kans is groot dat op het moment van groot energie verbruik de zon niet meer schijnt. Om uw opgewekte stroom optimaal in te zetten, kunt u het opslaan. Gebruik op elk moment uw opgewekte energie.

Wij leggen u graag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit! Wij willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan onze klanten.

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend kennis maken!

Energie opslag thuis

Wanneer u zelf stroom op gaat wekken in uw woning, dan zijn zonnepanelen vaak de eerste keuze. Om de opgewekte stroom optimaal in te kunnen zetten, is een goede stroomopslag nodig. Het is namelijk niet zo dat groene stroom gewoon bewaard kan blijven in de zonnepanelen of omvormer. Vaak wordt het zonnepaneelsysteem geleverd met een batterij of een accu waarin aardig wat energie opgeslagen kan worden. De vraag is echter of dit gewoon én optimaal is voor u.

De stroomopslag speelt een grotere rol dan vaak gedacht wordt. Wanneer laadt u de elektrische auto bijvoorbeeld op? Wanneer verbruikt u de grootste hoeveelheden energie in uw woning? De kans is groot dat dit allemaal plaatsvindt op het moment dat de zon niet meer schijnt. De piekvraag naar energie valt daarmee altijd buiten de piek in het aanbod. Goede stroomopslag is de manier om de vraag en het aanbod op elkaar aan te laten sluiten.

De juiste stroomopslag kiezen is van groot belang

Wanneer u stroomopslag wilt kiezen om uw opgewekte energie op te slaan in uw woning, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste opslag. Daarbij wordt altijd gekeken naar de hoeveelheid energie die opgewekt wordt, hoeveel energie er nodig is en wat het rendement is wanneer er gekozen wordt voor een bepaald systeem. Dat is waarom onze klanten ervoor kiezen om de stroomopslag door ons te laten regelen. Wij kijken namelijk altijd eerst naar de situatie, zodat we in kunnen schatten welk systeem het beste bij uw situatie en budget past.

Aangezien u bij ons altijd kunt rekenen op advies en service op maat, weet u zeker dat de stroomopslag bij ons in goede handen is. Wij werken alleen met de beste merken, waardoor we de optimale werking kunnen garanderen, inclusief een lange levensduur van al onze oplossingen. Wilt u direct kiezen voor een uitgebreider systeem, dan kunt u ook bij ons terecht. Zo regelen we ook zonnepanelen, laadpalen en zon-thermische systemen. Wilt u echt duurzaam gaan wonen, dan bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Stroomopslag is bijzonder belangrijk wanneer u zelf energie op wilt wekken. Met de elektrische auto’s en de ontwikkelingen op dit gebied krijgt u daarbij binnenkort de kans om de stroomopslag in de auto te combineren met de opslag in uw woning. Daarmee kunnen de pieken in vraag en aanbod helemaal ideaal op elkaar aangepast worden en daar profiteert u van.

optimale stroomopslag

Kiest u voor ons?

Met de oplossingen op het gebied van stroomopslag van Panther Energy weet u zeker dat u kiest voor oplossingen op maat die jarenlang mee zullen gaan en waar u ook verder kunt bouwen met nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of van ons horen welk product het beste bij u past? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om op afspraak bij ons langs te komen, zodat we direct met u in gesprek kunnen en u laten zien welke producten wij gebruiken om de stroomopslag in uw woning zo goed mogelijk te regelen.

Kiest u voor Panther Energy, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen waar de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerste zelf een kijken, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.