laadpaal thuis

Uw eigen laadpaal aanschaffen en installeren

Heeft u een elektrische auto en wilt u die met meer gemak opladen? Dan kunt u een laadpaal aanschaffen voor thuis. U kunt altijd veilig en snel laden en daarnaast ook wanneer het u uitkomt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij leggen u graag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit!

Wij stoppen graag positieve energy in goede relaties.

Laadpaal voor thuis

Heeft u een elektrische auto en wilt u het laden aan huis makkelijker maken? Dan is het aanschaffen van een laadpaal verstandig.

Constant in de weer zijn met kabels die aangesloten moeten worden op een stopcontact op een lege groep om optimaal laden mogelijk te maken is namelijk ronduit vervelend. Met een goede laadpaal aan huis kunt u erop rekenen dat u makkelijk, snel en veilig kunt laden. Maar met alle mogelijkheden die tegenwoordig op de markt zijn, is het lastig om een goede keuze te maken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten? Wat is de beste laadcapaciteit en waar moet de laadpaal komen?

Bij Panther Energy zijn we experts op het gebied van laadpalen. Van vaste palen tot wandboxen en speciale aansluitingen zodat u de elektrische auto altijd aan de lader kunt leggen zonder dat dit problemen oplevert.

Wij komen graag bij u thuis kijken om te zien hoe we de laadpaal het beste kunnen installeren. Daarbij kunt u rekenen op grondigheid; zo profiteert u namelijk optimaal.

Laadpaal met 1 of met 3 fasen?

Er zijn verschillende soorten laadpalen. Daarbij hebben we het over de functionaliteit en niet over het uiterlijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paal die in de grond gezet wordt, of een wandbox die aan de muur gemonteerd wordt. Ook heeft u de keuze uit 1 fase of 3 fasen. 3 fasen is normaal gesproken optimaal wanneer de aansluiting al voorbereid is én wanneer uw auto hiervoor geschikt is. Heeft u geen 3 fasen aansluiting of is uw auto niet geschikt, dan is het beter om te kiezen voor 1 fase. Het laden duurt dan weliswaar iets langer, maar dat maakt geen verschil wanneer de auto heel de nacht kan laden. Ook is het goed om te kijken naar de laadkabels die wij kunnen leveren. De ideale laadkabel heeft de juiste lengte, hangt niet in de lucht en heeft tegelijkertijd niet veel meters over. Doorgaans geldt dat een langere kabel minder efficiënt is, al geldt dit vooral bij lengtes boven de 20 meter.

laadpaal thuis

Wij helpen u met het vinden van de juiste laadpaal

Er is veel onduidelijk over elektrisch rijden. Het meeste heeft te maken met het laden. Het vinden van de juiste laadpaal is daarom lang niet zo makkelijk als men denkt. Weet u niet welke laadpaal u nodig heeft of welke optie het beste past bij uw stroomnetwerk, auto en budget, dan helpen we u graag verder.

Wij weten waar we naar moeten kijken bij het overwegen van de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de laadpaal op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Dit voorkomt overbelasting van de groep en gevaarlijke situaties. Bij Panther Energy kunt u daarnaast altijd rekenen op vlotte service met een glimlach.

Overweegt u meer duurzame aanpassingen, zoals een zonnepaneel op het dak om bijvoorbeeld de laadpaal direct te voeden met groene stroom? Ook dan kunt u uiteraard gewoon bij ons terecht!

Easee Home

Easee Home is intelligent en past zich aan alle elektrische voertuigen, netspanningen en netten aan. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3-fase ondersteunt of niet. U hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat bij u thuis beschikbaar is Leverbaar in Wit, Antraciet, Rood, Blauw en Zwart.

Kiest u voor Panther Energy, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen waar nodig de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerst zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.