pagina particulier
zonnepanelen particulier
particulier zonnepanelen

Zonnepanelen

zon-thermische installatie particulier
zon-thermische installatie pagina

Zonthermisch

stroomopslag particulier
particulier stroomopslag pagina

Stroomopslag

laadpalen particulier
particulier laadpaal

Laadpaal

Kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice!

Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten ons aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij leggen u graag vrijblijvend alle voordelen en mogelijkheden uit! Wij stoppen graag positieve energy in goede relaties.

Onze werkwijze

Inspectie op locatie

Deskundig advies

Installatie

Monitoring

Besparing

Zonnepanelen; duurzaam en autonoom lasten verlagen

Zonnepanelen

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor zonne-energie. Wilt u besparen op de energierekening, dan komen zonnepanelen vaak al snel op de agenda te staan. Vindt u duurzaamheid belangrijk, of wilt u gewoon een bepaalde mate van autonomie opzetten, dan is zelf energie opwekken een goede manier om te beginnen. Veel van onze klanten kiezen voor zonnepanelen omdat zij de maandelijkse lasten willen verlagen en omdat zij meer gemak in hun woning willen. Panther Energy staat klaar om elke klant te helpen met service op maat. Wij helpen u niet alleen met het vinden van de juiste zonnepanelen, ook voor installatie en vragen achteraf kunt u altijd bij ons terecht, zodat we het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

Zon-thermisch

Het verwarmen van water kost veel energie. Sterker nog, de kans is aanzienlijk dat het verwarmen van water een enorm deel van de energievraag in uw woning beslaat. Op het moment dat u de energiekosten terug wilt brengen of wilt verduurzamen, is het slim om eens te kijken naar dat warme water in uw woning. Wanneer het water verwarmd kan worden door de zon, valt een groot deel van het energieverbruik namelijk al weg. Alleen al met een zonneboiler bespaart u flink op de kosten en neemt het aandeel van energie uit hernieuwbare bronnen flink toe in uw woning.

Er zijn verschillende opties, van een kleine zonneboiler voor kleinere huishoudens tot complete zon-thermische installaties die een heel pand kunnen verwarmen zonder al te veel moeite. Bij Panther Energy wordt er gebruik gemaakt van apparaten en installaties met de beste kwaliteit. Idealiter komen wij bij uw woning, installeren we alles en kunt u vervolgens jarenlang profiteren van de zon-thermische installatie, met minimaal onderhoud.

optimaal stroom opslaan

Stroomopslag

De stroomopslag speelt een grotere rol dan vaak gedacht wordt. Wanneer laadt u de elektrische auto bijvoorbeeld op? Wanneer verbruikt u de grootste hoeveelheden energie in uw woning? De kans is groot dat dit allemaal plaatsvindt op het moment dat de zon niet meer schijnt. De piekvraag naar energie valt daarmee altijd buiten de piek in het aanbod.

Goede stroomopslag is de manier om de vraag en het aanbod op elkaar aan te laten sluiten.

Laadpaal

Heeft u een elektrische auto en wilt u het laden aan huis makkelijker maken, dan is het aanschaffen van een laadpaal verstandig. Constant in de weer zijn met kabels die aangesloten moeten worden op een stopcontact op een lege groep om optimaal laden mogelijk te maken is namelijk ronduit vervelend. Met een goede laadpaal aan huis kunt u erop rekenen dat u makkelijk, snel en veilig kunt laden. Maar met alle mogelijkheden die tegenwoordig op de markt zijn, is het lastig om een goede keuze te maken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten? Wat is de beste laadcapaciteit en waar moet de laadpaal komen?

Bij Panther Energy zijn we experts op het gebied van laadpalen. Van vaste palen tot wandboxen en speciale aansluitingen zodat u de elektrische auto altijd aan de lader kunt leggen zonder dat dit problemen oplevert. Wij komen graag bij u thuis kijken om te zien hoe we de laadpaal het beste kunnen installeren. Daarbij kunt u rekenen op grondigheid; zo profiteert u namelijk optimaal.

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp is een volledig elektrische manier om zowel lucht als tapwater te verwarmen. Een gedeelte van de warmtepomp wordt buiten geplaatst om lucht op te vangen. De opgevangen lucht komt in de warmtepomp langs een gesloten systeem met koudemiddel. Door dit koudemiddel kookt het in het systeem. De warmtepomp blijft zelfs werken tot -25 graden! Tijdens het koken komt er stoom en gasvorming vrij. De warmte die hierbij vrijkomt verwarmt het water. Dit warme water kan afgenomen worden als tapwater, maar kan ook gebruikt worden om uw huis te verwarmen.

warmtepomp verwarmt de lucht en tapwater

Kiest u voor Panther Energy, dan kiest u altijd voor de beste prijs- kwaliteitverhouding met de beste service. Wij leveren uitsluitend A-merk apparatuur en regelen de volledige installatie voor u. Wilt u meer weten of eerst zelf eens kijken, dan bent u van harte welkom bij ons. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.