zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen Apeldoorn

Wilt u beginnen met de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand? Zonnepanelen zijn een goede manier om de eerste stap te zetten in uw bijdrage aan een groene toekomst.

Bij Panther Energy helpen wij u graag met de verduurzaming van uw woning.

Verduurzamen

Waarom investeren in zonnepanelen?

Er zijn verschillende redenen waarom men voor zonnepanelen zou kunnen kiezen. Sommigen kiezen natuurlijk voor zonnepanelen omdat het klimaat hoog op hun agenda staat. Het verduurzamen van de woning of het bedrijfspand kan helpen in lijn te komen met uw visies van de toekomst.  

Ook kan kostenbesparing een factor zijn. Veel mensen associëren zonnepanelen met hoge kosten, maar dit beeld is niet altijd correct. Zonnepanelen kunnen zelfs op termijn geld besparen! Uw eigen energie opwekken is namelijk in de praktijk veel goedkoper gebleken dan de rekening van de energiemaatschappij elke maand. Kostenbesparing kan daarom een overweging zijn om de investering in zonnepanelen toch te maken.

Nooit te veel betalen

Uw maandelijkse lasten blijven stijgen. Met de installatie van zonnepanelen wekt uw woning uw eigen stroom op. Hierin bent u dus niet langer afhankelijk van de stroomvoorziening van grote energiebedrijven. Met de juiste stroomopslag bouwt u daarnaast een reserve op. Wel zo fijn op minder zonnige dagen! Meer uitgeven dan nodig is met zonnepanelen dan ook verleden tijd. 

Rijdt u elektrisch? Dan loont het helemaal om de overstap te maken. Uw auto wordt door middel van een eigen laadpaal opgeladen met uw eigen opgewekte stroom. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw auto optimaal én op milieubewust wijze wordt opgeladen.

Uw weg naar financiële tegemoetkomingen

Hoewel subsidies niet langer beschikbaar zijn, kan een investering in zonnepanelen aantrekkelijker worden gemaakt door diverse financiële regelingen. Hierdoor hoeft u niet altijd de volle prijs van de zonnepanelen te betalen. Wetende dat het u op termijn kan schelen in de kosten, is het natuurlijk aantrekkelijk gebruik te maken van deze regelingen.

Wij van Panther Energy bieden service op maat. Wat uw vraag dan ook is, deskundig advies kunt u te allen tijde van ons verwachten. Wij vertrekken niet voordat u een compleet werkend systeem ter beschikking heeft. Meer informatie? Neem contact met ons op.